Rijndorp Installaties in Zoeterwoude werd in 1987 opgericht. Het bedrijf is uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 100 vaste medewerkers en een jaaromzet van rond de 12 miljoen euro.

Rijndorp voorziet op een betrouwbare manier in de behoefte aan installatievolume in alle onderdelen van woning- en utiliteitsbouw. De werkwijze van Rijndorp is doortastend met grote knowhow. Rijndorp neemt ook complete installatieprojecten aan.

De onderneming is sterk in dynamische- en Ledverlichting, krachtinstallaties, schakel- en verdeelinrichtingen, data-installaties, ontruimings- en brandmeldinstallatie, inbraak- en CCTV-installaties, intercom/videofoon- en toegangscontrole-installaties.

Certificaten

Rijndorp Installaties gaat voor kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij beschikken dan ook over diverse keurmerken zodat onze partners en klanten weten wat ze van ons kunnen verwachten.

Meer informatie over onze cerficaten

Erkend leerbedrijf

Rijndorp Installaties is een landelijk erkend leerbedrijf met gediplomeerde praktijkopleiders. Het opleiden van onze medewerkers staat centraal in onze organisatie. Veel aandacht wordt besteed aan het verkrijgen van beroepsgerichte technische vaardigheden.

Disciplines

Rijndorp Installaties is gespecialiseerd in dynamische en LED-verlichting, krachtinstallaties, verdeelinrichtingen en voedingssystemen, data- en telefooninstallaties, ontruimings- en brandmeldinstallatie, inbraak- en CCTV-installaties, intercom/videofoon- en toegangscontrole-installatie, KNX / Domotica en EV-box. Wij bieden altijd een totaaloplossing, van advies en ontwerp, tot installatie en onderhoud.

Inspecties, service en onderhoud

Elektrotechnische installaties en elektrische arbeidsmiddelen moeten veilig en bedrijfszeker zijn. Niet alleen de ARBO-wet en de Arbeidsinspectie maar ook in toenemende mate verzekerings-maatschappijen eisen dat installaties in orde zijn. Het maken van een afspraak of het aanvragen van meer informatie is de eerste stap naar een veiligere werkomgeving.

De afdeling Service & Onderhoud van Rijndorp staat altijd voor u klaar. Bijvoorbeeld om uitbreidingen en/of veranderingen aan allerlei installaties uit te voeren. Wij zijn u graag van dienst met het opstellen en uitvoeren van het totale elektrotechnische onderhoudsbeleid binnen uw organisatie. Om de kosten inzichtelijk te houden maken wij voor u een meerjarenbegroting. Op basis van tussentijdse evaluaties ontvangt u adviezen voor aanpassingen aan de installaties teneinde de prestaties van uw installaties te verbeteren. Rijndorp Installaties draagt continu zorg voor haar installaties. Service & Onderhoud verzorgt daarom ook de storingsdienst. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar, voor alle elektrotechnische storingszaken.

Neem contact met ons op

Wij willen graag met u in contact komen om u te vertellen hoe wij u kunnen helpen met uw project.

Wij zijn gevestigd in Zoeterwoude, op de Energieweg 45.

Bereikbaar op telefoonnummer (071) 541 55 00.

Ook kunt u ons een e-mail sturen: installaties@rijndorp.com.