Sponsoring

Rijndorp Installaties draagt diverse initiatieven een warm hart toe. Rijndorp Installaties zet zich breed in en toont oprechte belangstelling en medeleven.

Rijndorp Installaties verbetert hoofd-sponsorschap

Hoofdsponsor van FC Oegstgeest Rijndorp Installaties heeft voor dit seizoen een verbeterd sponsorcontract met de voetbalclub in Oegstgeest afgesloten. Ron van Ommen (midden), directeur en mede-eigenaar van Rijndorp Installaties overhandigt op de foto hieronder na ondertekening het nieuwe sponsorcontract voor dit seizoen aan penningmeester Jacco van der Lee (links) en voorzitter Jan van den Broeck (rechts).

Rijndorp is al een aantal jaren hoofdsponsor en heeft voor dit seizoen een verbeterd contract afgesloten met de club.

Zonnebloem Oegstgeest krijgt steun uit elektrotechnische hoek

Toen de leden van het Zonnebloembestuur afdeling Oegstgeest eind 2008 bij elkaar kwamen voor het opstellen van de begroting voor 2009 werden ze aangenaam verrast door een mededeling van hun medebestuurslid Martine van Ommen. Rijndorp Installaties uit Zoeterwoude had de Zonnebloem Oegstgeest uitgekozen voor een donatie. Deze firma heeft afgelopen jaren diverse goede doelen ondersteund. Op dit moment zijn ze zeer nauw betrokken bij het realiseren van het Ronald McDonald Centre. Hier kunnen kinderen met een beperking georganiseerd sporten en spelen. Rijndorp Installaties verzorgt de engineering en uitvoering van diverse installaties voor het zwembad, gymzaal, diverse ruimten voor multifunctionele doeleinden en terrein- en veldinrichting.

Zo heeft men ook al waardevolle steun gegeven aan de Stichting ‘Doe een wens’ en aan Dorcas, een christelijke hulporganisatie die goede doelen in het buitenland ondersteunt, waaronder een huizenproject in het vluchtelingenkamp El Salaam in Soedan. Dit jaar vond de directie van het Zoeterwoudse bedrijf het leuk om het goede doel wat ‘dichter bij huis’ te zoeken. Want ook in Nederland zijn er genoeg instellingen die een extra financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Bij de Zonnebloem zijn ze maar wat blij met deze financiële injectie! In het kader van de jubilerende Zonnebloem zal het bedrag feestelijk besteed worden aan een speciaal optreden van Willeke Alberti. Dit grootse feest zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 5 juni 2010 in de (gratis ter beschikking gestelde) aula van het Teylingen College in Oegstgeest.

Het bestuur van de Zonnebloem is ervan overtuigd dat heel veel gasten uit Oegstgeest een onvergetelijke middag zullen beleven aan het optreden van deze bekende zangeres. Met dank aan de firma ‘Rijndorp Installaties’ uit Zoeterwoude!

Rijndorp Installaties hoofdsponsor FC Oegstgeest

Ron van Ommen is een bekend gezicht op sportpark De Voscuyl in Oegstgeest. Vijftien jaar geleden kwam hij in het kielzog van zijn kinderen Leon en Moniek (beide spelende bij Voetbalvereniging Oegstgeest) in aanraking met de vereniging, om gaandeweg in verschillende bestuurlijke functies maar ook achter de schermen zijn bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen van de club. Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2009-2010 komt daar de rol van hoofdsponsor bij. Een gesprek met een betrokken hoofdsponsor.

Rijndorp Installaties siert vanaf dit seizoen de shirts van FC Oegstgeest, maar veel extra werk zal het het Zoeterwoudse bedrijf niet opleveren. ‘Sponsoren van een amateurclub is liefdadigheid’, beseft Van Ommen, die bij Rijndorp Installaties een van de twee directeuren is. Maar sponsoring is meer een rationele afweging. ‘Als je de mogelijkheden hebt via je eigen bedrijf of door je werkgever, dan geeft shirtsponsoring van je eigen kind en zijn of haar team niet alleen veel voldoening maar je helpt vooral de club hiermee. Want er is helaas niet voldoende geld in kas om alle teams regelmatig in nieuwe shirts te steken.’ Rijndorp Installaties noemt zich ‘hoogvliegers met beide benen op de grond’. Deze karakterschets past ook bij FC Oegstgeest, denkt Van Ommen. ‘We hebben de capaciteiten over alle linies om op redelijk hoog niveau te voetballen, zowel de senioren als de jeugd, maar dat we tevens zo nuchter moeten blijven dat we bevoorrecht zijn met zo’n prachtig complex waarin gezelligheid hoogtij viert.’

Het karakter van een gezelligheidsvereniging kan ook de prestaties in de weg zitten, al ziet Van Ommen een begin van een verandering. ‘Dit is langzaam aan het veranderen door iedereen ervan te overtuigen dat zij ook hun mouwen moeten opstropen. Hier en daar zullen we wat zakelijker moeten worden.’

‘Wij moeten naar een hoger plan’, breekt Van Ommen een lans voor een meer prestatiegericht beleid binnen FC Oegstgeest maar zonder de kenmerken van deze club uit het oog te verliezen. Iedereen betaalt contributie en heeft recht op zijn/haar speelminuten, mits getraind natuurlijk. Tevens moeten we beseffen dat wij altijd een kleine vereniging zullen blijven tussen de grote jongens van de regio.’

Rijndorp Installaties was al achter de schermen actief bij de aanleg van diverse elektra en krijgt ook een rol bij het realiseren van de verlichting rond het Rijnlandsveld. Een hoofdsponsor die meer dan alleen een financiële bijdrage doet. Het past ook bij de persoon Van Ommen. ‘Ik houd van hard werken en sta open voor nieuwe uitdagingen, daarnaast vind ik het evenzo belangrijk dat je altijd voldoende tijd vrij moet houden voor vrijwilligerswerk, zowel binnen als buiten het verenigingsleven.’

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.