Rijndorp Installaties draagt diverse initiatieven een warm hart toe. Rijndorp Installaties zet zich breed in en toont oprechte belangstelling en medeleven.

Sport en sponsoring zijn al lange tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Elke vereniging heeft sponsoren nodig die de vereniging een warm hart toedragen. Het wordt steeds moeilijker voor een vereniging om zich in de huidige tijd financieel draaiende te houden. Subsidies op allerlei gebied verdwijnen, de overheid verdwijnt naar de achtergrond en de exploitatiekosten stijgen alleen maar. Daarom is sportsponsoring zo belangrijk en niet meer weg te denken in de huidige tijd.

FC Oegstgeest – Oegstgeest
Rijndorp Installaties is al jarenlang de hoofdsponsor van FC Oegstgeest uit Oegstgeest en onderhoudt/verzorgt daarnaast ook de technische installaties en veldverlichting. Ook geeft Rijndorp Installaties duurzaamheidsadviezen zodat de vereniging veel energie kan besparen.

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, heeft FC Oegstgeest zichzelf niet alleen op de kaart gezet als een voetbalclub van formaat, maar ook als een ware pionier op het gebied van groen denken en handelen. Met de onmisbare steun van een van onze hoofdsponsoren Rijndorp Installaties b.v. heeft FC Oegstgeest een revolutionaire transformatie ondergaan, waardoor ze nu met recht de groenste club van de hele Bollenstreek genoemd mogen worden.

FC Oegstgeest: De Groene Trendsetter van de Bollenstreek!

BSC – Benthuizen
Rijndorp Installaties is ook sponsor van een 2tal jeugdelftallen bij de voetbalvereniging BSC uit Benthuizen.