Wij zijn een goed renderend zelfstandig elektrotechnische installatiebedrijf. Ons uitgangspunt bij het rendement van de onderneming is continuïteit met een winst van minimaal 0,5% boven het landelijk gemiddelde (EIB).

De MISSIE van Rijndorp Installaties b.v.

Vanuit onze vestiging in Zoeterwoude spelen wij in op de behoefte aan installatievolume in alle onderdelen van de woningbouw en utiliteitsbouw in West-Nederland.

Een sfeer van vertrouwen en in teamverband samenwerken spreekt ons aan. Wij danken ons succes met name aan een goede prijs/kwaliteit verhouding, grote knowhow, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Onze elektrotechnische installaties worden in opdracht uitgevoerd met een gewaarborgde kwaliteit. Al onze medewerkers werken vanuit een klantgerichte visie in teamverband aan de verdere optimalisering van de waarde van ons bedrijf.

De VISIE van Rijndorp Installaties b.v.

We ontzorgen onze klant en voegen waarde toe door optimalisatie van ons proces en product.

De komende jaren richten wij ons verder op de appartementenbouw, utilitaire woningbouw en grond gebonden woningen. Tevens blijven we actief in de utiliteitsbouw. Onze knowhow willen wij als volwaardig bouwpartner, inzetten bij alle onderdelen van de woningbouw en utiliteitsbouw. Onze continuïteit zal door slagvaardig te reageren op klantvragen gewaarborgd blijven.