Vanaf april 2021 hebben wij weer plaatsen beschikbaar voor  nieuwe BBL studenten richting Elektrotechniek, niveau 2, 3 en 4! Bel (071-5415500) of mail ons (personeel@rijndorp.com) voor meer informatie.

Rijndorp Installaties is een jong en dynamisch bedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 100 medewerkers. Bij Rijndorp Installaties kun je aangeven welke richting je eventueel op zou willen gaan en hierover wordt vervolgens uitgebreid met je besproken in wat voor tijdsbestek dit gerealiseerd kan worden en welke opleidingen, cursussen je daarvoor nodig hebt.

Rijndorp Installaties is voor het VMBO/MBO een erkend en bekend BOL en BBL stage en leer/werk adres.

Rijndorp Installaties is een erkend SBB-leerbedrijf voor Middenkader engineering, MEI, EMEI en TEI. Voor de opleidingen geldt als uitstroomprofiel steeds: Woningbouw en Utiliteit.

Wij hebben een eigen praktijkbegeleider die de ontwikkeling van de studenten op de projecten begeleid en beoordeeld, maar ook op school de studievoortgang bewaakt.

Ben je geïnteresseerd in een leuke baan gecombineerd met leren bij een goed leerbedrijf stuur dan een email t.a.v. mevr. Sjaan Hertog naar personeel@rijndorp.com met je persoonlijke gegevens en wanneer je precies stage wilt gaan lopen en wat voor opleiding je volgt. Dan zullen wij contact opnemen met je over de mogelijkheden. Wil je eerst meer informatie, of weten of we ook iets anders voor je hebben? We komen graag met je in gesprek!

Bel (071-5415500) of mail ons (personeel@rijndorp.com) voor meer informatie.