Locatie: Rotterdam | Voor: Heijmans Woningbouw uit Rotterdam

Wonen aan het water met een spectaculair uitzicht, in en op een voormalig industriële loods. Het roemruchte schiereiland Katendrecht is de laatste jaren weer ontdekt als spannendste plek van Rotterdam. Aan de voet van de Rijnhavenbrug verrijzen de Fenixlofts.De industriële Fenixloodsen vormen de nieuwe entree van Katendrecht. Vanaf de Wilhelminapier brengt de Rijnhavenbrug je naar de kade, langs de twee Fenixloodsen, naar het Deliplein. Het kloppende hart van de Kaap met restaurants, theater, cafés en bijzondere shops.

Het Fenix woonprogramma biedt een bijzondere mix. Er valt volop te kiezen: van pied-a-terre tot ruime appartementen, van 40m2 tot 250m2 woonoppervlakte, en van casco tot complete inrichting. Ook combinaties van wonen en werken zijn mogelijk. Alle Fenixlofts beschikken over riante terrassen en eigen parkeerplaats en berging.

In het ontwerp van de Fenixlofts blijven de karakteristieke industriële kenmerken behouden. De kwaliteiten van de locatie worden volledig benut. Aan de Noordzijde het spectaculaire uitzicht op de Rijnhaven, aan de Zuidzijde het uitzicht op de Maashaven en veel zonuren. Midden in de stadse dynamiek genieten van rust en ruimte. Naast de 215 woningen bieden de loodsen straks ruimte voor kantoren, school, bijzondere winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Naar verwachting start de bouw nog in 2015 en kunnen de eerste bewoners in 2017 hun eigen loft betrekken.

Heijmans bouw heeft Rijndorp Installaties opdracht gegeven voor het verzorgen van de complete elektrische installaties van deze Fenixloods 1

Voor dit project verzorgt Rijndorp Installaties de gehele elektra installatie en LED verlichting.

Je bekijkt nu 216 Appartementen Fenixloods te Rotterdam (2017-2019)