De ontwikkelingen in de elektrotechniek gaan snel. Als geen ander realiseren we ons dat de kennis van onze medewerkers de belangrijkste bouwsteen voor ons succes is. We steken dan ook veel tijd en geld in scholing, opleiding en het onder leiding van ervaren collega’s – het leermeester principe – opdoen van ervaring in de praktijk. Wij bieden onze medewerkers een goede professionele omgeving, volop ontplooiingsmogelijkheden, goede carrièreperspectieven en bovenal een plezierige werksfeer.

Kom werken bij Rijndorp! Wij zoeken monteurs, servicemonteurs en leidinggevend monteurs. Of sta je aan het begin van je carrière en zoek je een BBL werk- en leerplek? Wij komen graag met je in gesprek!

Medewerkers van Rijndorp Installaties zijn hoogvliegers die desondanks met beide benen op de grond staan. We zadelen onze klanten niet op met hoogdravende en nodeloos dure adviezen, maar zorgen voor professionele en direct toepasbare oplossingen. Een zekere nuchterheid kun je ons dan ook niet ontzeggen.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals die trots zijn op hun werk. We houden van open en eerlijke communicatie. Niet alleen met onze klanten, maar ook onderling. Dat houdt in dat we elkaar vertellen wanneer iets niet goed gaat, want daar leren we van. Maar dat betekent gelukkig ook dat successen gevierd mogen worden.

Samen maken we de onmiskenbare Rijndorp-kwaliteit waar.